Sjätte februari tjugohundrafemton

se på fan. Här kommer ett till. Har insett att min brist på ihärdighet kan ha berott på hur sjukt mycket trevligare det är att blogga från en mer än hygglig dator istället för diverse portabla appleprodukter som utgjort min arsenal av verktyg för denna typ av aktivitet det senaste året. Nu kan jag sitta i den inte-fula-skrivbordstolen, vid den helt genialt lösta skrivbordsdelen av stringsystemet och slippa tappa ipaden ansiktet när man tvungen ska ligga på soffan å försöka hålla i den och skriva samtidigt. Himla trivsamt faktiskt.

Idag är det fredag. Det är också himla trivsamt. Inte bara för att det liksom per definition är jävligt trivsamt med fredagså är det dessutom slutet på kvällsjobbarvecka för min andra hälft. Å det gillas. Jag är inte mycket till ensamvarg att hänga i julgranen faktiskt. Jag är väl lik min pappa där har jag hört. Han är också mer för flockgrejen. Om två räknas som flock vill säga. Men ikväll är det fortfarande kvällsjobb som gäller så denna afton kommer tillbringas alena. kanske ska peppa morgondagens mello med gamla schlagers. Städa lite inför morgondagens besök av mor å far.

Apropå något helt annat. Tittade ut genom fönstret och ser resterna av en snögubbe. denna snögubbe byggdes häromdagen av en vuxen karl utan några små kottar i närheten. Undrar om han är en fin pappa som skulle överraska sina barn med en färdiggjord snögubbe eller om han helt enkelt fann nöje i själva aktiviteten alldeles för sin egen skull. Det kommer jag nog aldrig få veta. Nu finns han iförsig snart inte mer, snögubben. lite spännande var det ändå, jag menar man vet liksom aldrig riktigt varför folk gör som de gör.

Nu ska jag sätta igång lite för hög musik å städa för att sedan dö i soffan med dumplings å en IPA.

Peace out.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>